Hobbybakker materiaal kopen

Ben je een hobbybakker of professionele bakker en wil je graag materiaal van hoge kwaliteit kopen? Dan zit je goed bij Theron Plus. : Je kunt op een eenvoudige en snelle manier al het materiaal via onze online shop bestellen, zowel voor hobbybakker als professional. Vervolgens kun je je bestelling bij je thuis laten leveren of je kunt ze zelf ophalen bij ons in Nijlen.

Bij ons kun je als hobbybakker of als professionele bakker al het nodige materiaal kopen

Wij bieden al het materiaal aan dat elke hobbybakker of professional nodig heeft en online wil kopen. Zo beschikken wij over slagroommachines, snijmachines met bijpassende messen, spiraalkneders, chocoladeschilfermachines en pizzawielen. Ook beschikken wij over tal van convectieovens van topkwaliteit. Deze ovens zijn handig voor elke bakker, aangezien ze hete lucht verspreiden zodat het voedsel omhuld wordt met warmte en sneller klaar is. Ben je er niet helemaal zeker van welk materiaal je nodig hebt als hobbybakker of professionele bakker en durf je daarom niet meteen online iets te bestellen? Aarzel dan absoluut niet om contact op te nemen met onze medewerkers. Ze helpen je graag bij het uitkiezen van materiaal dat jij als onder andere hobbybakker nodig hebt en dat je online bij ons kunt kopen.

Doe een beroep op onze kennis

Wij zijn zelf gepassioneerd door bakken en weten dus als geen ander welk materiaal perfect is voor jou als hobbybakker om te bestellen in onze online shop. In onze webshop vind je bovendien een ruim assortiment aan materiaal dat je als hobbybakker kunt kopen. Je kunt eenvoudig bestellen en ervoor kiezen om je bestelling te laten leveren of af te halen bij ons in Nijlen.