Bakkerijmachines kopen

Regelmatig nieuwe producten
Voor professionele- én hobbybakkers
Afhaling is ook mogelijk

Wil je graag bakkerijmachines of bijhorende onderdelen kopen? Dan is Theron Plus de perfecte partner voor jou. Wij beschikken over een ruim aanbod aan bakkerijmachines en onderdelen, en deze kun je allemaal eenvoudig online bij ons bestellen. Bovendien is de verzending van je bestelling gratis vanaf 25 euro of je kunt ervoor kiezen de machine zelf op te halen bij ons in Nijlen.

Bent u een hobby of professionele bakker?

Bij ons kunt u al het nodige materiaal kopen

Bekijk ons assortiment

Bakkerijmachines en onderdelen van hoge kwaliteit kopen

Ben jij een professionele bakker of hobbybakker en ben je op zoek naar bakkerijmachines en onderdelen die je aan een mooie prijs kunt kopen? Dan bekijk je beter even onze webshop. Daar kun je terecht voor tal van machines, zoals slagroommachines, snijmachines en de bijhorende messen, een kaashakker, een broodsnijmachine en nog veel meer. Bovendien kun je, naast bakkerijmachines en onderdelen, nog veel meer in onze online shop bestellen. Denk hierbij aan klein keukenmateriaal zoals een klopper-menger, die handig is voor het kneden van het deeg, een pizzawiel, een professionele kaasrasp, een lookpers en nog veel meer handige producten.

Spriaalkneder

Wij bieden bedrijfszekerheid

Je kunt al jaren bakkerijmachines en onderdelen bij ons kopen door ze online te bestellen en te laten leveren of op te halen. Daarbij verzekeren wij steeds bedrijfszekerheid aan onze klanten en hun eventuele machinepark, door middel van onderhoudscontracten. Bovendien werken wij uitsluitend met de beste merken samen om onze klanten van absolute kwaliteit te kunnen voorzien. Wij zijn met andere woorden de perfecte partner wanneer je bakkerijmachines en onderdelen online wilt bestellen.

Brood gebakken

Vertrouw op ons

Ben jij er ook van overtuigd dat je bij ons enkel de allerbeste bakkerijmachines en bijhorende onderdelen kunt kopen? Kijk dan snel in onze webshop en bestel vandaag nog je benodigdheden. Bovendien bieden wij niet enkel voor professionele bakkers tal van materialen, onderdelen en bakkerijmachines aan, maar kunnen ook hobbybakkers online bij ons bestellen. Heb je nog vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan op het nummer 03 644 59 25 of 0477 46 20 10 of door ons online contactformulier in te vullen.

Contacteer ons