Pizzawiel bestellen

Regelmatig nieuwe producten
Voor professionele- én hobbybakkers
Afhaling is ook mogelijk

Wil je graag online een pizzawiel bestellen? Dat kan bij Theron Plus! In onze webshop kun je eenvoudig en snel een pizzasnijder of pizzawiel online bestellen. Snijd moeiteloos je pizza's met deze handige en onmisbare tool. Daarnaast kun je nog tal van andere klein keukenmateriaal bij ons terugvinden.

Bent u een hobby of professionele bakker?

Bij ons kunt u al het nodige materiaal kopen

Bekijk ons assortiment

Je pizzawiel online bestellen in onze webshop

Het proces voor het online bestellen van een pizzawiel of pizzasnijder in onze webshop verloopt zeer eenvoudig. Je plaats het gewenste artikel en de gewenste hoeveelheid in je winkelwagen, je maakt een account aan of logt in indien je eerder al iets bestelde, je rekent af op een veilige manier en de bevestiging verschijnt in je mailbox. Bovendien wordt elke bestelling vanaf € 25,00 gratis verzonden. Woon je in de buurt van Nijlen? Dan kun je zelf het pizzawiel, pizzasnijder of ander klein keukenmateriaal dat je online wilt bestellen, bij ons ophalen.

Spriaalkneder

Een ruim assortiment

Bij ons kun je een uitgebreid aanbod terugvinden in de webshop. Wil je graag een rode, zwarte of liever een groene pizzasnijder online bestellen? Een pizzawiel en zoveel meer online bestellen is perfect mogelijk bij ons. Ook voor benodigdheden voor de professionele bakker of de hobbybakker, kun je bij ons terecht. Denk hierbij maar aan convectieovens, spiraalkneders, bakkerijmachines, snijmachines met bijpassende messen, professionele raspen en zelfs een chocoladeschilfermachine. Bij ons vind je alles wat je nodig hebt!

Brood gebakken

Bestel vandaag nog

Twijfel niet langer en bestel je pizzawiel of pizzasnijder vandaag nog. Het pizzawiel en de pizzasnijder die je bij ons online kunt bestellen, zijn uiterst handige producten om je pizza snel en eenvoudig te snijden. Heb je nog vragen of opmerkingen over onze andere producten of wil je meer te weten komen over wie we zijn en wat we doen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Dat Dat kan op het nummer 03 644 59 25 of 0477 46 20 10 of door ons online contactformulier in te vullen.

Contacteer ons