Professionele raspen bestellen

Regelmatig nieuwe producten
Voor professionele- én hobbybakkers
Afhaling is ook mogelijk

Wil je graag professionele raspen bestellen? Dan zit je op de juiste plaats bij Theron Plus. In ons assortiment vind je tal van professionele raspen die je aan een mooie prijs kunt bestellen. Bovendien werken wij uitsluitend met professionele merken samen en kunnen wij je op die manier de beste kwaliteit verzekeren.

Bent u een hobby of professionele bakker?

Bij ons kunt u al het nodige materiaal kopen

Bekijk ons assortiment

In onze webshop kun je professionele raspen en nog veel meer bestellen

Bij ons kun je verschillende professionele raspen bestellen en bij je thuis laten leveren. Zo beschikken wij over een Good Grips fijne rasp om onder andere kaas en chocolade te raspen, over een handrasp voor Parmigiano-kaas en zelfs vierzijdige raspen. Ben je niet op zoek naar professionele raspen maar wil je andere producten als hobbybakker of professionele bakker bestellen? Kijk dan zeker eens in onze webshop!

Rasp

Contacteer ons

Heb je nog vragen omtrent het aankopen van professionele raspen of wil je meer te weten komen over wie we zijn en wat we doen? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Je kunt dit doen op het nummer 03 644 59 25 of 0477 46 20 10 of door ons online contactformulier in te vullen. Bovendien kun je ook bij ons terecht indien je grotere machines wilt aankopen, zoals een spiraalkneder of een convectieoven!