Spiraalkneders kopen

Regelmatig nieuwe producten
Voor professionele- én hobbybakkers
Afhaling is ook mogelijk

Wil je graag spiraalkneders kopen aan een mooie prijs? Dan zit je zeker goed bij Theron Plus. Wij beschikken over alles wat je als hobby- of professionele bakker nodig hebt. Bovendien werken wij met onderhoudscontracten waardoor onze retailklanten altijd verzekerd zijn van de hoogste kwaliteit.

Bent u een hobby of professionele bakker?

Bij ons kunt u al het nodige materiaal kopen

Bekijk ons assortiment

Bij ons kun je eenvoudig spiraalkneders kopen

Spiraalkneders zijn handige tools om snel je deeg te kneden en bovendien kun je deze simpel via onze webshop bestellen en ze bij jou laten leveren. Het efficiënte aan de spiraalkneders die je bij ons kunt kopen, is dat zowel de mengkom als de spiraalhaak draait, waardoor het deeg snel gekneed wordt en je er grote hoeveelheden mee kunt verwerken. Bij ons kun je bovendien nog tal van andere producten kopen. Denk hierbij maar aan een chocoladeschilfermachine, een convectieoven en een snijmachine. Ook kleinere materialen zoals een pizzawiel, professionele raspen en klein keukenmateriaal, kun je bij ons terugvinden.

Spriaalkneder

Bestel via onze webshop

Je kunt de spiraalkneders snel via onze webshop kopen. Heb je nog vragen over onze producten voor hobbybakkers of professionele bakkers of over andere diensten? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen. Dat kun je doen op het nummer 03 644 59 25 of 0477 46 20 10 of door ons online contactformulier in te vullen.