Snijmachines online kopen

Regelmatig nieuwe producten
Voor professionele- én hobbybakkers
Afhaling is ook mogelijk

Wil je graag je snijmachines online kopen? Dat kan bij Theron Plus. Bij een bestelling van meer dan € 25,00 is de verzending bovendien volledig gratis. Woon je in de buurt van Nijlen? Dan kun je er ook voor kiezen de broodsnijmachines die je online bij ons kunt kopen, zelf op te halen. Ook voor nieuwe messen voor je snijmachines kun je overigens bij ons terecht!

Bent u een hobby of professionele bakker?

Bij ons kunt u al het nodige materiaal kopen

Bekijk ons assortiment

Bij ons kun je eenvoudig snijmachines online kopen

Broodsnijmachines zijn essentieel voor een professionele bakker en je en zijn daarom een must om aan te kopen, al dan niet online. Bij ons is dit perfect mogelijk. Wij bieden een zeer ruim assortiment aan broodsnijmachines aan, die je eenvoudig via in onze online shop kunt kopen. Ben je niet op zoek naar nieuwe snijmachines, maar zijn de messen van je huidige machines verouderd of defect? Dan kun je deze ook bij ons bestellen. Ook snijmachines voor charcuterie zoals kaas, kun je in onze uitgebreide webshop vinden en online kopen.

Spriaalkneder

Alles wat je als bakker nodig hebt, vind je bij ons

Of je nu een professionele bakker of een hobbybakker bent, in onze webshop vind je gegarandeerd wat je nodig hebt. Zo beschikken wij over klein keukenmateriaal zoals kaasraspen en pizzawielen, maar kun je ook grotere aankopen doen zoals bakkerijmachines. Onze broodsnijmachines, die je online kunt kopen, behoren tot de laatste categorie. Omdat het natuurlijk niet mogelijk is het brood dat je verkoopt telkens met de hand te snijden, dien je een broodsnijmachine te kopen en dat kun je nu online bij ons doen. Ben je niet zeker van welke machine je nodig hebt? Onze medewerkers helpen je met alle plezier bij het uitkiezen van het perfecte materiaal!

Brood gebakken

Koop je snijmachine bij ons

Je kunt eenvoudig broodsnijmachines kopen in onze online shop. Je plaatst het gewenste product in je winkelwagen, logt in op je account, rekent af en wacht de bevestiging af! Het online kopen van broodsnijmachines is met andere woorden nog nooit zo gemakkelijk geweest. Heb je toch nog vragen of opmerkingen? Dan kun je ons altijd contacteren op het nummer 03 644 59 25 of 0477 46 20 10 of door ons online contactformulier in te vullen.

Contacteer ons