Convectieoven kopen

Regelmatig nieuwe producten
Voor professionele- én hobbybakkers
Afhaling is ook mogelijk

Wil je graag een convectieoven kopen? Bekijk dan de webshop van Theron Plus. Wij hebben alles wat je als hobby- en professionele bakker nodig hebt. Van slagroommachines tot convectieovens en speciale messen, in onze webshop kun je alles eenvoudig kopen en bij je thuis laten leveren.

Bent u een hobby of professionele bakker?

Bij ons kunt u al het nodige materiaal kopen

Bekijk ons assortiment

Bij ons kun je een convectieoven kopen

Je kunt je voedsel veel sneller bereiden door een convectieoven aan te kopen. Deze oven verspreidt de hete lucht zodat het voedsel omhuld wordt met warmte en sneller klaar is. Dat is dan ook de reden waarom het perfect is voor het bereiden van bijvoorbeeld brood of koffiekoeken. Bovendien is een convectieoven vrij eenvoudig te gebruiken. Desondanks kun je steeds rekenen op onze professionele medewerkers indien je verdere vragen hebt. Heb je al een convectieoven en wil je graag bijvoorbeeld een snijmachine kopen? Dit en nog veel meer kun je terugvinden in onze webshop!

Spriaalkneder

Bekijk onze webshop

Ben je geïnteresseerd in het kopen van een convectieoven? Bekijk dan snel onze webshop en bestel er een. In dezelfde webshop kun je bovendien tal van andere handige producten bestellen, zoals een pizzawiel, een kaashakker of eenchocoladeschilfermachine. Voor ieder is er wel wat wils! Heb je vragen of opmerkingen en wil je ons daarover graag contacteren? Dat kan op het nummer 03 644 59 25 of 0477 46 20 10 of je kunt ons online contactformulier invullen.